Waarom zijn er geen opnames in de Arlo-bibliotheek?

Als er geen opnamen in uw Arlo-bibliotheek staan:

Controleer uw abonnementsstatus .

• U moet een actief Arlo Secure-abonnement hebben om de camera te laten opnemen.
  • Controleren of u een actief abonnement heeft:
  1. Start de Arlo Secure-app of log in op my.arlo.com .
  2. Tik of klik op Instellingen .
  3. Tik of klik op Abonnement .

Zorg ervoor dat de camera deel uitmaakt van een actief Arlo Secure-abonnement :

1. Start de Arlo Secure-app op Android of log in op my.arlo.com .

Opmerking : iOS-gebruikers moeten my.arlo.com gebruiken .

1. Tik of klik op Instellingen .
  2. Tik of klik op Abonnement .
  3. Tik of klik op Camera's beheren .

Let op : Camera('s) vermeld onder Geen abonnement kunnen niet opnemen in de cloud.

1. Verplaats de camera van Geen Plan naar uw Arlo Secure Plan :
  • Verplaats de camera door op de drie balken rechts van de camera te tikken of te klikken en houd deze vast terwijl u deze naar boven sleept en neerzet in de Arlo Secure Plan-lijst.
  • Hierdoor wordt de camera omhoog verplaatst om het apparaat op te nemen in het Arlo Secure-abonnement.

Probeer u af te melden bij de Arlo Secure-app en opnieuw aan te melden .

1. Tik op Uitloggen .
  2. Log opnieuw in met uw e-mailadres en wachtwoord .

Zorg ervoor dat de camera online is .

Controleer of er filters zijn toegepast in de bibliotheek .

1. Start de Arlo Secure-app of log in op my.arlo.com .
  2. Tik of klik op Bibliotheek .
  3. Tik of klik op Filteren .
  4. Tik of klik op Apparaat .
  5. Tik of klik op Alles selecteren .

Controleer de modusinstelling en regels .

Om de modus- en regelinstellingen te controleren :

1. Start de Arlo Secure-app of log in op my.arlo.com .
  2. Tik of klik op Modus .
  3. Selecteer de camera.
  4. Controleer de instellingen en selecteer Ingeschakeld .

1. Tik of klik op het potloodpictogram om de ingestelde REGELS te controleren.

1. Zorg ervoor dat Video opnemen is aangevinkt.

1. Tik of klik op Gereed .

Opmerking : als u wijzigingen heeft aangebracht in modi of regels, activeer dan beweging voor uw camera en controleer of de opname in uw bibliotheek staat.

Reset de camera .

Draadloze camera's:

1. Verwijder de batterijen uit de camera gedurende 30 seconden.
  2. Plaats de batterijen opnieuw en wacht tot de camera weer is ingeschakeld.

Bekabelde camera's:

1. Koppel de voedingsadapter gedurende 1 minuut los.
  2. Sluit de voedingsadapter weer aan en wacht tot de camera weer online is.

Essentiële draadloze camera's:

1. Start de camera opnieuw op met de Arlo Secure-app.
  2. Ga naar Apparaatinstellingen en tik op Opnieuw opstarten onder aan het scherm.

Als u een Grant Access-account gebruikt, controleer dan of het account toestemming heeft om de camera en bibliotheek te bekijken .

Als de bovenstaande stappen het probleem niet oplossen, voer dan een fabrieksreset uit op de camera .