Hoe filter ik gebeurtenissen en video-opnamen in mijn Arlo Feed?

Dit artikel is voor de Arlo-ervaring met Feed . Ga voor de Arlo-ervaring met Bibliotheek naar: Hoe gebruik ik het Arlo-bibliotheekfilter?

U kunt het filter gebruiken om gebeurtenissen en video-opnamen te zoeken en te bekijken op basis van criteria die u selecteert.

Opmerking : de feed is afhankelijk van de geselecteerde locatie in de Arlo Secure-app. Als je meerdere Locaties hebt ingesteld, controleer dan of je de juiste Locatie hebt geselecteerd voordat je het filter gebruikt.

Uw feed filteren:

1. Start de Arlo Secure-app.
  2. Tik op  Feed .
  3. Tik op
  4. Tik op Gebeurtenistype of Apparaten .
  5. Tik op de schakelaars om de FILTERTYPEN te selecteren of te deselecteren.
  6. Tik op < om terug te gaan naar het vorige scherm.
  7. Tik op  Opslaan .
    Je Arlo-feed wordt nu gefilterd op basis van de door jou geselecteerde criteria.

Wanneer u filters gebruikt, worden alleen de gebeurtenissen en video-opnamen in uw feed weergegeven die overeenkomen met uw geselecteerde filtertypen.

Filters in uw feed uitschakelen:

1. Start de Arlo Secure-app.
  2. Tik op  Feed .
  3. Tik op
  4. Tik op Evenementtype .
  5. Tik op Alles selecteren .
  6. Tik op < om terug te gaan naar het vorige scherm.
  7. Tik op Apparaten .
  8. Tik op Alles selecteren .
  9. Tik op < om terug te gaan naar het vorige scherm.
  10. Tik op  Opslaan .
    Je Arlo-feed toont nu alle gebeurtenistypen voor alle apparaten.