Hoe speel ik video's van de feed af in mijn Arlo-account?

Dit artikel is voor de Arlo Secure App-ervaring met  Feed . Als je de Arlo Secure App-ervaring met  Bibliotheek hebt , ga dan naar:  Hoe speel ik video's uit de bibliotheek af in mijn Arlo-account?

In de feed worden al uw video-opnamen en snapshots opgeslagen. U kunt het filter en de kalender gebruiken om specifieke opnames te vinden en te bekijken. Het aantal dagen dat uw inhoud wordt opgeslagen, is afhankelijk van uw abonnement.

Ga voor meer informatie naar:  Wat zijn de beschikbare Arlo-abonnementen en hoeveel cloudopslag is er beschikbaar?

Opmerking : download belangrijke bestanden naar uw mobiele apparaat of computer om ervoor te zorgen dat inhoud niet permanent verloren gaat. Alle inhoud, inclusief inhoud die is gemarkeerd als  Favoriet , wordt verwijderd op basis van uw Arlo Secure-abonnement.

Video's uit de feed afspelen:

1. Start de Arlo Secure App of log in op uw Arlo-account op  my.arlo.com .
  2. Tik of klik op  Feed .
  3. Tik of klik op de miniatuur van de video die je wilt bekijken.

Pannen en zoomen met een mobiel apparaat:

• Gebruik het knijpgebaar om in en uit te zoomen op de video.
  • Tik en sleep om rond het ingezoomde frame te bewegen.

Een video favoriet maken, delen, doneren, downloaden of verwijderen:

1. Start de Arlo Secure App of log in op uw Arlo-account op  my.arlo.com .
  2. Tik of klik op  Feed .
  3. Veeg in de Arlo Secure-app naar links en tik op Pictogram bewerken
    Klik op my.arlo.com op  Pictogram bewerken
  4. Selecteer Favoriet , Delen , Doneren , Downloaden of Verwijderen .

Voor meer informatie bezoek: