Hoe kan ik regels toevoegen, bewerken of verwijderen in de modus Inschakelen, Thuis inschakelen en Stand-by voor mijn Arlo-systeem?

Dit artikel is voor de Arlo Secure App-ervaring met Arm Away, Arm Home en Standby . Als je de Arlo Secure App-ervaring hebt met in- en uitschakelen , ga dan naar: Over Arlo-modi en -regels

Arlo-modi geven je controle over hoe je camera's reageren op beweging, geluid of andere gedetecteerde veranderingen in je huis. Met modi kun je je Arlo-apparaten zo configureren dat ze anders reageren, afhankelijk van je behoeften. Door regels voor elke modus te bewerken, toe te voegen of te verwijderen, kunt u uw camera de gewenste actie laten ondernemen. Als u bijvoorbeeld niet thuis bent en geen bezoek verwacht, wilt u dat beweging in uw woonkamer uw camera activeert om op te nemen en u op de hoogte te stellen. Je wilt echter geen bewegingsmeldingen ontvangen als je thuis tv kijkt.

De Arlo Secure-app heeft drie modi:

• Arm weg
  • Arm naar huis
  • Stand-by

Alle drie de modi kunnen volledig worden aangepast door regels toe te voegen, te bewerken of te verwijderen op basis van het detectieniveau dat u verkiest.

Wanneer je een camera toevoegt aan je Arlo-systeem, wordt er automatisch een nieuwe regel gemaakt om video op te nemen bij bewegingsdetectie in de Arm Away-modus.

Opmerking : voor het opnemen van video in de cloud is een Arlo Secure- abonnement vereist. U kunt uw camera ook instellen om op te nemen in lokale opslag wanneer deze is aangesloten op een compatibele Arlo SmartHub of basisstation. In het geval dat u geen abonnement of lokale opslag hebt, stuurt de nieuwe gemaakte regel pushmeldingen wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Een regel toevoegen voor een apparaat in een specifieke modus:

1. Start de Arlo Secure App of log in op uw Arlo-account op my.arlo.com .
  2. Tik of klik op Routines .
  3. Tik of klik op Modi.
  4. Tik op de modus waaraan u een nieuw apparaat wilt toevoegen. Klik
    op my.arlo.com op naast de modus.
  5. Tik of klik op Regel toevoegen .
  6. Kies een beschikbaar apparaat voor de regel.
  7. Tik of klik op Opslaan . De regel voor het apparaat verschijnt nu in de lijst met regels voor de geselecteerde modus.
  8. Tik op de regel om de regelinstellingen voor het apparaat te wijzigen.

Voor camera's en videodeurbellen heeft de nieuwe regel de volgende standaardwaarden:

• Wanneer:
    • Beweging gedetecteerd: Aan
    • Audio gedetecteerd*: Aan
  • Dan:
    • Video opnemen**: Aan
    • Melding verzenden:
      • Pushmelding: Aan
      • E-mail: uit
    • Sirene activeren*: Uit

* - Functies voor audiodetectie en sirene zijn beschikbaar op bepaalde modellen.
** - Video opnemen optie ingeschakeld wanneer geabonneerd op een Arlo Secure- abonnement of lokale opslag is geconfigureerd voor het apparaat.

Een regel bewerken voor een apparaat voor een specifieke modus:

Start de Arlo Secure App of log in op uw Arlo-account op my.arlo.com .

1. Tik of klik op Routines .
  2. Tik of klik op Modi.
  3. Tik op de modus waarin u een regel wilt bewerken. Klik
    op my.arlo.com op naast de modus.
  4. Tik of klik in de lijst Regels op het apparaat om de regels te wijzigen.
  5. Selecteer of deselecteer de detectiemethode voor de regel.
  6. Selecteer of deselecteer acties voor de regel, zoals Video opnemen of Sirene activeren
  7. Tik op Actie toevoegen om aanvullende acties toe te voegen die beschikbaar zijn voor uw systeem.
  8. Tik of klik op Voltooien in de rechterbovenhoek van het scherm als u klaar bent.

Opmerking : de instellingen voor de meeste apparaten worden onmiddellijk bijgewerkt. Bij sommige energiezuinige apparaten, zoals de Arlo All-in-One Sensor, kan het tot vijf minuten duren voordat ze in werking treden. Druk op de knop op de All-in-One Sensor om wijzigingen direct toe te passen.

Een specifiek apparaat uit een modus verwijderen:

1. Start de Arlo Secure App of log in op uw Arlo-account op my.arlo.com .
    2. Tik of klik op Routines .
    3. Tik of klik op
    4. Tik of klik op de modusnaam waarvoor u een regel wilt verwijderen.
    5. In de Arlo Secure-app:
    • Veeg naar links op het apparaat dat u uit de modus wilt verwijderen.
    • Tik op het verwijderpictogram.
    • Tik op Verwijderen om te bevestigen

Op my.arlo.com :

• Klik op het apparaat waarvoor u een regel wilt verwijderen.
    • Klik op Regel verwijderen .
    • Klik nogmaals op Verwijderen om te bevestigen.

Opmerking : de instellingen voor de meeste apparaten worden onmiddellijk bijgewerkt. Bij sommige energiezuinige apparaten, zoals de Arlo All-in-One Sensor, kan het tot vijf minuten duren voordat ze in werking treden. Druk op de knop op de All-in-One Sensor om wijzigingen direct toe te passen.