Hoe kan ik meerdere gebruikers toevoegen en beheren voor Arrive/Leave Automations?

Dit artikel is voor de Arlo Secure App-ervaring met Arm Away, Arm Home en Standby . Als je de Arlo Secure App-ervaring hebt met In- en uitschakelen , ga dan naar: Hoe kan ik meerdere mobiele apparaten toevoegen en beheren voor geofencing?

Met Arrive/Leave-automatisering kan uw Arlo-systeem automatisch de modus van uw systeem wijzigen wanneer iemand thuiskomt of wanneer iemand weggaat. Automatiseringen voor aankomst/vertrek zijn standaard ingesteld om te werken voor al uw gedeelde gebruikers op uw Arlo-systeem. U kunt de lijst met specifieke mensen beheren die de actie activeren zodra ze door uw apparaat zijn gedetecteerd.

Meerdere gebruikers toevoegen en beheren:

1. Start de Arlo Secure-app.
  2. Tik op Routines .
  3. Tik op Automatiseringen .
  4. Tik op
  5. Tik op Toevoegen Aankomen/Vertrekken .
  6. Tik op Iedereen arriveert .
    Opmerking: standaard is Iedereen arriveert de vooraf ingestelde instelling.
  7. Tik op Specifieke mensen arriveren of Specifieke mensen vertrekken .
  8. Kies de specifieke namen.
  9. Om mensen te verwijderen uit de lijst Specifieke mensen arriveren of Specifieke mensen vertrekken, tikt u gewoon nogmaals op de naam.
    Opmerking: je vriend moet eerst aan het Arlo-account worden toegevoegd om te kunnen worden toegevoegd aan lijsten met specifieke personen. Ga voor meer informatie naar: Hoe voeg ik vrienden toe aan mijn Arlo Secure-app? - Arlo Veilig 4.0
  10. Tik op Opslaan .

Arrive/Leave Automation maakt gebruik van een combinatie van GPS, mobiele data en Wi-Fi data per locatie. Als u uw aankomst-/vertrekautomatiseringen voor meerdere locaties wilt instellen, moet u afzonderlijke aankomst-/vertrekautomatiseringen instellen.