Hoe verander ik de bewegingsgevoeligheid op mijn Arlo-camera? - Arlo Veilig 4.0

Dit artikel is voor de Arlo Secure App-ervaring met Arm Away, Arm Home en Standby . Als je de Arlo Secure App-ervaring hebt met In- en uitschakelen , ga dan naar: Hoe verander ik de bewegingsgevoeligheid op mijn Arlo-camera?

Als je te veel of te weinig meldingen over bewegingsdetectie krijgt, probeer dan deze stappen om de bewegingsdetectiegevoeligheid van je Arlo-camera te testen of aan te passen.

Instellingen voor bewegingsgevoeligheid van de Arlo-camera testen:

1. Start de Arlo Secure-app.
  2. Tik op Apparaten .
  3. Selecteer je camera.
  4. Tik op
  5. Tik op Instellingen standaardmodus .
  6. Tik op Bewegingsdetectietest .
  7. Verplaats de schuifregelaar naar links of rechts om de gevoeligheid van bewegingsdetectie te verhogen of te verlagen. Begin bij de lage stand.
  8. Loop op een afstand van 1,5 tot 3 meter voor je Arlo-camera om bewegingsdetectie te activeren.
  9. Blijf in beweging en verhoog het bewegingsdetectieniveau naar hogere instellingen totdat de LED op de camera begint te knipperen. Dit betekent dat de camera je beweging heeft gedetecteerd en op dit niveau zou moeten zijn.
    Opmerking : deze test slaat geen nieuwe instellingen voor bewegingsdetectie op.

Instellingen voor bewegingsdetectie op je Arlo-camera wijzigen:

1. Start de Arlo Secure-app.
  2. Tik op Apparaten .
  3. Selecteer je camera.
  4. Tik op
  5. Tik op Instellingen standaardmodus .
  6. Verplaats de schuifregelaar Bewegingsdetectie naar links of rechts om het gevoeligheidsniveau van de bewegingsdetectie te wijzigen.

Opmerking : je kunt Activiteitszones ook gebruiken om je op specifieke gebieden te concentreren. Ga voor meer informatie naar: Wat zijn Arlo-activiteitszones en hoe maak ik ze aan? - Arlo Veilig 4.0

Voor meer informatie bezoek: