How do I add or remove a widget to the Dashboard in my Arlo Secure App?

Dashboard-widgets geven u snel toegang tot de apparaten en informatie die u het meest nodig heeft. U kunt uw favorieten kiezen uit de bibliotheek met widgets.

Voorbeelden van widgets zijn:

• Camerakaarten voor je Arlo-camera's en videodeurbellen
  • Informatiekaarten voor uw Arlo All-in-One-sensoren en andere apparaten die items weergeven zoals open/gesloten-status, bewegingsdetectie, waterlekstatus, temperatuur, enz.

Om voor het eerst een widget toe te voegen:

1. Start de Arlo Secure-app.
  2. Tik op Dashboard .
  3. Tik op Widget toevoegen .
  4. Selecteer het apparaat waarvoor je de widget wilt maken.
  5. Tik op Volgende .
  6. Kies de widget voor uw apparaat. Voorbeelden zijn onder meer:
  • Grote of kleine camerawidget
  • Water, temperatuur, beweging, licht, enz.
  1. Tik op Volgende . Het dashboard met widget wordt weergegeven.

Extra widgets toevoegen:

1. Start de Arlo Secure-app.
  2. Tik op Dashboard .
  3. Tik op Pictogram bewerken
  4. Tik op Pictogram toevoegen
  5. Selecteer het apparaat waarvoor je de widget wilt maken.
  6. Tik op Volgende .
  7. Kies de widget voor uw apparaat. Voorbeelden zijn onder meer:
  • Grote of kleine camerawidget
  • Water, temperatuur, beweging, licht, enz.
  1. Tik op Volgende .
  2. Tik op Gereed . Het dashboard met nieuwe widget wordt weergegeven.

Widgets herschikken:

1. Start de Arlo Secure-app.
  2. Tik op Dashboard .
  3. Tik op Pictogram bewerken
  4. Tik en houd de widget vast en sleep de widget vervolgens naar de gewenste locatie.
  5. Tik op Gereed . Het bijgewerkte dashboard wordt weergegeven.

Een widget verwijderen:

1. Start de Arlo Secure-app.
  2. Tik op Dashboard .
  3. Tik op Pictogram bewerken
  4. Tik Pictogram verwijderenop de widget die u wilt verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen .
  6. Tik op Gereed . Het dashboard met verwijderde widget wordt weergegeven.