Hur använder jag flödet i mitt Arlo-konto?

Denna artikel är för Arlo-upplevelsen med Flöde. Arlo-upplevelsen med Bibliotekfinns på: Hur spelar jag upp videor från biblioteket i mitt Arlo-konto?

Flödet är där alla dina händelser, videoinspelningar, ögonblicksbilder och varningar lagras. Du kan använda filtret och kalendern för att söka efter och visa specifika händelser. Antalet dagar som ditt innehåll sparas beror på ditt abonnemang.

Mer information finns på Vilka Arlo-abonnemang och hur mycket utrymme för molnlagring finns det?

Obs! Om du vill kontrollera att innehållet inte försvinner permanent hämtar du viktiga filer till din mobila enhet eller dator. Allt innehåll, inklusive innehåll som är markerat som favorit, tas bort baserat på det abonnemang du abonnerar på. Arlo Secure- och Arlo Secure Plus-abonnemangen lagrar videohistorik i 30 dagar.

Följande händelser kan visas i ditt flöde.

Kamerahändelser

Följande kamerahändelser kan visas i matningen beroende på inställningarna för avancerad rörelseavkänning. Mer information om avancerade rörelsevarningar finns på: Vad är Arlo avancerade rörelsevarningar och hur ställer jag in dem?

• Rörelse upptäckt
  • Person upptäckt
  • Fordon upptäckt
  • Djur upptäckt
  • Paket upptäckt

Så här spelar du upp videor från flödet:

1. Starta Arlo Secure-appen eller logga in på ditt Arlo-konto på my.arlo.com.
  2. Tryck eller klicka på Flöde. De senaste händelserna visas på skärmen
  3. Tryck eller klicka på miniatyrbilden för videon för den händelse som du vill visa.

Händelser i dörrklockan

Följande händelser i dörrklockan visas i flödet.

• Samtal
  • Missade samtal
  • Missade meddelanden

Sensorhändelser

Händelser som skapas av allt-i-ett-sensorn visas som enskilda poster i flödet.

Rutinhändelser

Följande rutinhändelser visas i flödet.

• Lägesändringar
  • Schema aktiverat
  • Kommer/lämnar-aktivering
  • Automatisering aktiverat
  • Manuell aktivering eller avaktivering för alla automatiseringstyper

Mer information om rutiner finns på: Om Arlo rutiner, lägen, regler och automatiseringar och Vad är kommer/lämnar-automatiseringar och hur ställer jag in det för mitt Arlo-system?

Siren/panik

Flödet skapar poster när siren eller panik aktiveras eller avaktiveras.

Så här tar du bort poster i flödet:

Svep åt vänster på den flödespost som du vill ta bort och tryck sedan på ikonen ta bort. Mer information finns i: Hur tar jag bort objekt från mitt Arlo-flöde?

Så här filtrerar du flöden:

Om du vill välja vilken typ av inmatningar som ska visas går du till: Hur filtrerar jag händelser och videoinspelningar i Arlo-flödet?