Hur spelar jag upp videor från flödet i mitt Arlo-konto?

Den här artikeln avser Arlo Secure-appen med Flöde. Om du har Arlo Secure-appen med Bibliotek går du till: Hur spelar jag upp videor från biblioteket i mitt Arlo-konto?

Flödet är den plats där alla dina videoinspelningar och ögonblicksbilder lagras. Du kan använda filtret och kalendern för att söka efter och visa specifika inspelningar. Antalet dagar som ditt innehåll sparas beror på ditt abonnemang.

Mer information finns i: Vilka Arlo-abonnemang och hur mycket utrymme för molnlagring finns det?

Obs! Du kan säkerställa att innehållet inte försvinner permanent genom att hämta viktiga filer till din mobila enhet eller dator. Allt innehåll, inklusive innehåll som har markerats som Favorit, raderas baserat på ditt Arlo Secure-abonnemang.

Så här spelar du upp videor från flödet:

1. Starta Arlo Secure-appen eller logga in på ditt Arlo-konto på my.arlo.com.
  2. Tryck eller klicka på Flöde.
  3. Tryck eller klicka på miniatyrbilden för den video du vill visa.

Så här panorerar och zoomar du med en mobil enhet:

• Använd nypgesten för att zooma in och ut på videon.
  • Tryck och dra för att flytta runt den zoomade bilden.

Så här favoritmarkerar, delar, donerar, hämtar eller raderar du en video:

1. Starta Arlo Secure-appen eller logga in på ditt Arlo-konto på my.arlo.com.
  2. Tryck eller klicka på Flöde.
  3. Dra åt vänster i Arlo Secure-appen och tryck på Ikonen RedigeraPå my.arlo.com klickar du på Ikonen Redigera
  4. Välj FavoritmarkeraDelaDoneraHämta eller Radera.

Mer information finns i: