Hur justerar jag inspelningslängden för Arlo-videoinspelningar? - Arlo Secure 4.0

De flesta Arlo-kameror kan spela in tills aktiviteten upphör, upp till 5 minuter. Om du ställer in kameran på att spela in tills aktiviteten upphör spelar kameran in så länge den känner av ljud eller rörelse (upp till 5 minuter). Om händelsen överskrider 5 minuter startar en ny inspelning. Du kan också ställa in dina Arlo-kameror så att de spelar in video under en bestämd tidslängd från 10 sekunder till 2 minuter. Inspelning kräver antingen ett Arlo Secure-abonnemang eller lokal lagring.

Mer information finns i:

Så här justerar du inspelningslängden för Arlo-videoinspelningar:

1. Starta Arlo Secure-appen.
  2. Tryck på Enheter.
  3. Välj den enhet du vill justera.
  4. Tryck på
  5. Tryck på Inställningar för standardläge.
  6. Under INSPELNINGSLÄNGD väljer du mellan Spela in tills aktiviteten upphör för inspelningslängd upp till 5 minuter eller Spela in under en bestämd tidslängd. Flytta skjutreglaget för att justera inspelningslängden från 10 sekunder till 2 minuter.