Vad är instrumentpanelen på min Arlo Secure-app och hur fungerar den?

Arlo Secure App Dashboard är anpassningsbar och låter dig lägga till widgets för Arlo-enheter. Widgets kan läggas till för Arlo-enheter som Arlo-kameror, Arlo Video Doorbells och Arlo Allt-i-ett-sensorer.

Dashboard -widgets ger dig snabb åtkomst till enheter och information. Du kan välja dina favoriter från biblioteket med widgets. Widgetar visas i mitten av skärmen under Arm Away, Arm Home och Standby.

För mer information om widgets, besök: Hur lägger jag till eller tar bort en widget till instrumentpanelen i min Arlo Secure - app?

Instrumentpanelen låter dig också skapa och välja en plats för dina enheter som Hem eller Arbete. Varje vald plats kommer att ha sin egen instrumentpanel. Platsnamnet visas högst upp på din instrumentpanel. Du kan välja olika platser som har unika instrumentpaneler för varje plats du skapar. För mer information, besök: Vad är platser i Arlo Secure A pp och hur använder jag dem? och hur skapar, raderar eller redigerar jag en plats i Arlo Secure- appen?

Das hboard ger också tillgång till olika lägen för ditt Arlo-system som representerar en annan säkerhetsnivå. Säkerhetslägena inkluderar:

Arm bort

Arm hem

Står fast vid

För mer information om lägen, besök: Om Arlo-rutiner, lägen, regler och automatiseringar