Vad är fliken Enheter i Arlo Secure-appen?

På fliken Enheter i Arlo Secure-appen får du åtkomst till alla dina Arlo-enheter för din plats. Om du har Arlo-enheter på fler än en plats använder du platsväxlaren för att hitta resten av enheterna. Mer information om platser finns i: Hur byter jag plats i Arlo Secure-appen?

På fliken Enheter kan du:

• Tryck eller klicka på ikonen Spela upp i mitten av enhetskortet för att livestreama din kamera
  • Tryck eller klicka någon annanstans på enhetskortet för att visa skärmen Enhetsinformation
  • Tryck eller klicka på ikonen Lägg till Ikonen Redigera för att lägga till ytterligare Arlo-enheter
  • Tryck eller klicka på ikonen Redigera Ikonen Redigera för att redigera eller ta bort en Arlo-enhet
  • Tryck eller klicka på ikonen Redigera Ikonen Redigera och sedan på ikonen Inställningar Inställningsikon för att ändra enhetsinställningar

Om du vill ha en anpassad vy med endast de enheter du vill se oftast kan du också konfigurera en instrumentpanel i Arlo Secure-appen. Mer information finns i: Vad är Instrumentpanelen i min Arlo Secure-app och hur fungerar den?