Hvorfor er der ingen optagelser i Arlo-biblioteket?

Hvis der ikke er nogen optagelser i dit Arlo-bibliotek:

Tjek din abonnementsstatus .

• Du skal have et aktivt Arlo Secure-abonnement for at kameraet kan optage.
  • Sådan tjekker du, om du har et aktivt abonnement:
  1. Start Arlo Secure App eller log ind på my.arlo.com .
  2. Tryk eller klik på Indstillinger .
  3. Tryk eller klik på Abonnement .

Sørg for, at kameraet er en del af et aktivt Arlo Secure-abonnement :

1. Start Arlo Secure App på Android eller log ind på my.arlo.com .

Bemærk : iOS-brugere skal bruge my.arlo.com .

1. Tryk eller klik på Indstillinger .
  2. Tryk eller klik på Abonnement .
  3. Tryk eller klik på Administrer kameraer .

Bemærk : Kamera(er) anført under Ingen plan vil ikke være i stand til at optage til skyen.

1. Flyt kameraet fra No Plan til din Arlo Secure Plan :
  • Flyt kameraet ved at trykke eller klikke på de tre bjælker til højre for kameraet og holde nede, mens du trækker det op og slipper det på Arlo Secure Plan-listen.
  • Dette vil flytte kameraet op for at inkludere enheden i Arlo Secure-planen.

Prøv at logge ud af Arlo Secure App og log ind igen .

1. Tryk på Log ud .
  2. Log ind igen med din e-mailadresse og adgangskode .

Sørg for, at kameraet er online .

Kontroller, om der er anvendt filtre i biblioteket .

1. Start Arlo Secure App eller log ind på my.arlo.com .
  2. Tryk eller klik på Bibliotek .
  3. Tryk eller klik på Filter .
  4. Tryk eller klik på Enhed .
  5. Tryk eller klik på Vælg alle .

Tjek tilstandsindstillingen og reglerne .

Sådan kontrolleres tilstands- og regelindstillinger :

1. Start Arlo Secure App eller log ind på my.arlo.com .
  2. Tryk eller klik på Tilstand .
  3. Vælg kameraet.
  4. Tjek indstillingerne, og vælg Tilkoblet .

1. Tryk eller klik på blyantikonet for at kontrollere reglerne.

1. Sørg for, at Optag video er markeret.

1. Tryk eller klik på Udført .

Bemærk : Hvis du har foretaget ændringer i nogen tilstande eller regler, skal du udløse bevægelse foran dit kamera og tjekke for optagelsen i dit bibliotek.

Nulstil kameraet .

Trådløse kameraer:

1. Fjern batterierne fra kameraet i 30 sekunder.
  2. Sæt batterierne i igen, og vent på, at kameraet tænder igen.

Kabelforbundne kameraer:

1. Tag strømadapteren ud i 1 minut.
  2. Sæt strømadapteren i igen, og vent, indtil kameraet er online igen.

Vigtige trådløse kameraer:

1. Genstart kameraet ved hjælp af Arlo Secure App.
  2. Gå til Enhedsindstillinger og tryk på Genstart nederst på skærmen.

Hvis du bruger en Grant Access-konto, skal du bekræfte, at kontoen har tilladelse til at se kameraet og biblioteket .

Hvis ovenstående trin ikke løser problemet, skal du udføre en fabriksnulstilling på kameraet .