Hvordan filtrerer jeg begivenheder og videooptagelser i mit Arlo-feed?

Denne artikel er til Arlo-oplevelsen med Feed . For Arlo-oplevelsen med Library , besøg: Hvordan bruger jeg Arlo-biblioteksfilteret?

Du kan bruge filteret til at finde og se begivenheder og videooptagelser baseret på kriterier, som du vælger.

Bemærk : Feedet afhænger af den valgte placering i Arlo Secure-appen. Hvis du har indstillet flere placeringer, skal du sørge for at kontrollere, om du har valgt den korrekte placering, før du bruger filteret.

Sådan filtrerer du dit feed:

1. Start Arlo Secure-appen.
  2. Tryk på  Feed .
  3. Tryk på
  4. Tryk på Hændelsestype eller Enheder .
  5. Tryk på kontakterne for at vælge eller fravælge FILTERTYPER.
  6. Tryk på < for at gå tilbage til den forrige skærm.
  7. Tryk på  Gem .
    Dit Arlo-feed er nu filtreret i henhold til dine valgte kriterier.

Når du bruger filtre, vises kun de begivenheder og videooptagelser i dit feed, der matcher dine valgte filtertyper.

Sådan slår du filtre fra i dit feed:

1. Start Arlo Secure-appen.
  2. Tryk på  Feed .
  3. Tryk på
  4. Tryk på Hændelsestype .
  5. Tryk på Vælg alle .
  6. Tryk på < for at gå tilbage til den forrige skærm.
  7. Tryk på Enheder .
  8. Tryk på Vælg alle .
  9. Tryk på < for at gå tilbage til den forrige skærm.
  10. Tryk på  Gem .
    Dit Arlo-feed vil nu vise alle hændelsestyper for alle enheder.