Hvordan tilføjer, redigerer eller fjerner jeg regler i min Arm Away, Arm Home og Standby-tilstande for mit Arlo-system?

Denne artikel er til Arlo Secure App-oplevelsen med Arm Away, Arm Home og Standby . Hvis du har Arlo Secure App-oplevelsen med Arm and Disarm , kan du besøge: Om Arlo-tilstande og regler

Arlo-tilstande giver dig kontrol over, hvordan dine kameraer reagerer på bevægelse, lyd eller andre ændringer, der registreres i dit hjem. Modes lader dig konfigurere dine Arlo-enheder til at reagere forskelligt afhængigt af dine behov. Ved at redigere, tilføje eller fjerne regler for hver tilstand giver du dit kamera mulighed for at udføre handlinger efter ønske. For eksempel, hvis du er væk hjemmefra og ikke forventer besøgende, vil du gerne have bevægelse i din stue for at få dit kamera til at optage og give dig besked. Du ønsker dog ikke at modtage notifikationer om bevægelse, når du er hjemme og ser tv.

Arlo Secure-appen har tre tilstande:

• Arm væk
  • Arm hjem
  • Stå ved

Alle tre tilstande kan tilpasses fuldt ud ved at tilføje, redigere eller fjerne regler baseret på det detekteringsniveau, du foretrækker.

Når du tilføjer et kamera til dit Arlo-system, oprettes der automatisk en ny regel for at optage video ved bevægelsesdetektering under Arm Away-tilstanden.

Bemærk : Cloud-videooptagelse kræver et Arlo Secure- abonnement. Du kan også indstille dit kamera til at optage til lokalt lager, når det er tilsluttet en kompatibel Arlo SmartHub eller basestation. I tilfælde af, at du ikke har et abonnement eller lokal lagring, vil den nye regel, der oprettes, sende push-beskeder, når der registreres bevægelse.

Sådan tilføjer du en regel for en enhed i en bestemt tilstand:

1. Start Arlo Secure App eller log ind på din Arlo-konto på my.arlo.com .
  2. Tryk eller klik på Rutiner .
  3. Tryk eller klik på Tilstande.
  4. Tryk på den tilstand, hvor du vil tilføje en ny enhed.
    my.arlo.com skal du klikkeud for tilstanden.
  5. Tryk eller klik på Tilføj en regel .
  6. Vælg en tilgængelig enhed til reglen.
  7. Tryk eller klik på Gem . Reglen for enheden vises nu i regellisten for den valgte tilstand.
  8. Tryk på reglen for at ændre regelindstillingerne for enheden.

For kameraer og videodørklokker vil den nyoprettede regel have følgende standardindstillinger:

• Hvornår:
    • Bevægelse registreret: Til
    • Lyd registreret*: Til
  • Derefter:
    • Optag video**: Til
    • Send besked:
      • Push-meddelelse: Til
      • E-mail: Fra
    • Aktiver sirene*: Fra

* - Lyddetektion og sirenefunktioner er tilgængelige på udvalgte modeller.
** - Indstillingen optag video aktiveret, når du abonnerer på et Arlo Secure- abonnement eller lokal lagring er konfigureret til enheden.

Sådan redigerer du en regel for en enhed for en bestemt tilstand:

Start Arlo Secure App eller log ind på din Arlo-konto på my.arlo.com .

1. Tryk eller klik på Rutiner .
  2. Tryk eller klik på Tilstande.
  3. Tryk på den tilstand, hvor du vil redigere en regel.
    my.arlo.com skal du klikkeud for tilstanden.
  4. På listen over regler skal du trykke eller klikke på enheden for at ændre dens regler.
  5. Vælg eller fravælg registreringsmetoden for reglen.
  6. Vælg eller fravælg handlinger for reglen, såsom Optag en video eller Aktiver sirene
  7. Tryk på Tilføj handling for at tilføje yderligere handlinger, der er tilgængelige for dit system.
  8. Tryk eller klik på Udfør i øverste højre hjørne af skærmen, når du er færdig.

Bemærk : Indstillinger for de fleste enheder opdateres med det samme. Nogle enheder med lavt strømforbrug, såsom Arlo All-in-One-sensoren, kan tage op til fem minutter, før de træder i kraft. Tryk på knappen på All-in-One-sensoren for at anvende ændringer med det samme.

Sådan fjerner du en bestemt enhed fra en tilstand:

1. Start Arlo Secure App eller log ind på din Arlo-konto på my.arlo.com .
    2. Tryk eller klik på Rutiner .
    3. Tryk eller klik på
    4. Tryk eller klik på tilstandsnavnet, hvor du vil fjerne en regel.
    5. På Arlo Secure App:
    • Stryg til venstre på den enhed, du vil fjerne fra tilstanden.
    • Tryk på sletteikonet.
    • Tryk på Slet for at bekræfte

my.arlo.com :

• Klik på den enhed, som du vil fjerne en regel for.
    • Klik på Slet regel .
    • Klik på Slet igen for at bekræfte.

Bemærk : Indstillinger for de fleste enheder opdateres med det samme. Nogle enheder med lavt strømforbrug, såsom Arlo All-in-One-sensoren, kan tage op til fem minutter, før de træder i kraft. Tryk på knappen på All-in-One-sensoren for at anvende ændringer med det samme.