Hvordan ændrer jeg placeringen af ​​min Arlo-enhed på Arlo Secure 4.0?

Du kan ændre din Arlo-enhedsplacering i Arlo Secure-appen eller på my.arlo.com . Du skal have mindst to Locations konfigureret på din Arlo-konto for at kunne ændre Locations. Hvis du flytter en enhed til en ny placering, skal du først oprette placeringen, før du flytter enheder. For mere information, besøg: Hvordan opretter, sletter eller redigerer jeg en placering i Arlo Secure App?

Sådan ændrer du placeringen af ​​din Arlo-enhed i en webbrowser:

1. Log ind på din konto på my.arlo.com .
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Under Placeringer og planer skal du vælge det stednavn, hvor enheden er placeret i øjeblikket.
  4. Klik på Enheder.
  5. Vælg den enhed, du vil ændre.
  6. Klik på kameranavnet øverst på skærmen.
  7. Klik på Skift enhedsplacering.
    Bemærk: Indstillingen Skift enhedsplacering vises kun, hvis du har to eller flere placeringer.
  8. Vælg den ønskede placering at flytte din enhed til.
    Bemærk: Sørg for, at du har et aktivt abonnement på din placering. Flytning af enheder kan påvirke tilstande og regler.
  9. Klik på Udført.

Sådan ændrer du placeringen af ​​din Arlo-enhed på en mobilenhed:

1. Start Arlo Secure-appen.
  2. Tryk på
  3. Under Placeringer og planer skal du vælge det stednavn, hvor enheden er placeret i øjeblikket.
  4. Tryk på Enheder.
  5. Vælg den enhed, du vil ændre.
  6. Tryk på kameranavnet øverst på skærmen Enhedsindstillinger.
  7. Tryk på det aktuelle stednavn.
  8. Vælg den nye placering, hvor du vil flytte enheden til.
    Bemærk: Placeringsmuligheder vises kun, hvis du har to eller flere placeringer. Sørg for, at du har et aktivt abonnement på din placering. Flytning af enheder kan påvirke tilstande og regler.