Hvordan tilføjer og administrerer jeg flere brugere til Arrive/Leave Automations?

Denne artikel er til Arlo Secure App-oplevelsen med Arm Away, Arm Home og Standby . Hvis du har Arlo Secure App-oplevelsen med Arm and Disarm , kan du besøge: Hvordan tilføjer og administrerer jeg flere mobile enheder til geofencing?

Ankomst-/Forlad-automatiseringer giver dit Arlo-system mulighed for automatisk at ændre systemets tilstand, når nogen kommer hjem, eller når nogen går. Som standard er Arrive/Leave Automations indstillet til at virke for alle dine delte brugere på dit Arlo-system. Du kan administrere listen over specifikke personer, der udløser handlingen, når de er registreret af din enhed.

Sådan tilføjer og administrerer du flere brugere:

1. Start Arlo Secure-appen.
  2. Tryk på Rutiner.
  3. Tryk på Automatiseringer.
  4. Tryk på
  5. Tryk på Tilføj Ankomst/Forlad.
  6. Tryk på Enhver ankommer.
    Bemærk: Som standard er Anyone Arrives den forudindstillede indstilling.
  7. Tryk på Specifikke personer ankommer eller specifikke personer forlader.
  8. Vælg de specifikke navne.
  9. For at fjerne personer fra listen Specifikke personer ankommer eller specifikke personer forlader, skal du blot trykke på navnet igen.
    Bemærk: Din ven skal først føjes til Arlo-kontoen for at kunne tilføjes på lister over specifikke personer. For mere information, besøg: Hvordan tilføjer jeg venner på min Arlo Secure App? - Arlo Secure 4.0
  10. Tryk på Gem.

Ankomst/Forlad-automatisering bruger en kombination af GPS, mobildata og Wi-Fi-data pr. sted. Hvis du ønsker at konfigurere dine Ankomst-/Forlad-automatiseringer for flere lokationer, skal du konfigurere separate Ankomst-/Forlad-automatiseringer.