Til- eller frakoble Arlo-enheder - Arlo Secure App 4.0

Denne artikel er til Arlo Secure App-oplevelsen med Arm Away, Arm Home og Standby. Hvis du har Arlo Secure App-oplevelsen med Arm and Disarm , kan du besøge: Arm or Disarm Arlo Devices

Du kan bruge Arlo Secure-appen til at vælge forskellige tilstande i Til- og frakobling af dine Arlo-enheder. Arlo Secure-appen leveres med disse tilstande. Hver af dem repræsenterer et forskelligt sikkerhedsniveau:

Arm væk

• Dette repræsenterer det højeste sikkerhedsniveau.
  • Registrering, der er tændt, når du ikke er hjemme.
  • Du vil gerne have alle kameraer og enheder aktive med de fleste bevægelsestriggere.

Arm hjem

• Dette repræsenterer et mellemliggende sikkerhedsniveau.
  • Detektion er slået til, når du er hjemme og har reduceret overvågning.
  • Dine kameraenheder vil være aktive afhængigt af de indstillede triggere.

Stå ved

• Dette repræsenterer det laveste sikkerhedsniveau.
  • Denne tilstand bruges normalt, når du ikke ønsker at udløse nogen enheder.
  • Du kan vælge stadig at modtage notifikationer, når en begivenhed registreres.

Hver tilstand kan tilpasses fuldt ud baseret på det detekteringsniveau, du ønsker. Du ønsker måske at indstille en tilstand, hvor nogle bevægelsessensorer og kameraer er aktive, men andre ikke er. For eksempel, når du sover, kan dine udvendige kameraer aktiveres baseret på den valgte tilstand, men dine indvendige kameraer vil være inaktive.

Sådan vælger du en Arlo-tilstand:

1. Start Arlo Secure App eller log ind på my.arlo.com .
  2. Tryk eller klik på Dashboard.
  3. Tryk eller klik på Tilkobling, Tilkoble hjem eller Standby.