Hvordan ændrer jeg bevægelsesfølsomheden på mit Arlo-kamera? - Arlo Secure 4.0

enne artikel er til Arlo Secure App-oplevelsen med Arm Away, Arm Home og Standby . Hvis du har Arlo Secure App-oplevelsen med Til- og frakobling , kan du besøge: Hvordan ændrer jeg bevægelsesfølsomheden på mit Arlo-kamera?

Hvis du får for mange eller for få notifikationer om bevægelsesdetektering, kan du prøve disse trin for at teste eller justere dit Arlo-kameras bevægelsesdetekteringsfølsomhed.

Sådan tester du Arlo-kameraets bevægelsesfølsomhedsindstillinger:

1. Start Arlo Secure-appen.
  2. Tryk på Enheder .
  3. Vælg dit kamera.
  4. Tryk på
  5. Tryk på Indstillinger for standardtilstand .
  6. Tryk på Bevægelsesdetektionstest .
  7. Flyt skyderen til venstre eller højre for at øge eller mindske bevægelsesregistreringsfølsomheden. Start ved lav indstilling.
  8. Gå foran dit Arlo-kamera fra en afstand på 5-10 fod for at udløse bevægelsesdetektion.
  9. Bliv ved med at bevæge dig og øg bevægelsesregistreringsniveauet til højere indstillinger, indtil LED'en på kameraet begynder at blinke. Det betyder, at kameraet har registreret din bevægelse og burde være på dette niveau.
    Bemærk : Denne test gemmer ikke nye indstillinger for bevægelsesdetektering.

Sådan ændrer du bevægelsesregistreringsindstillinger på dit Arlo-kamera:

1. Start Arlo Secure-appen.
  2. Tryk på Enheder .
  3. Vælg dit kamera.
  4. Tryk på
  5. Tryk på Indstillinger for standardtilstand .
  6. Flyt skyderen til bevægelsesregistrering til venstre eller højre for at ændre følsomhedsniveauet for bevægelsesdetektering.

Bemærk : Du kan også bruge aktivitetszoner til at fokusere på specifikke områder. For mere information, besøg: Hvad er Arlo Activity Zones, og hvordan opretter jeg dem? - Arlo Secure 4.0

For mere information, besøg: