Hvordan tænder eller slukker jeg for sirenen på mit Arlo-kamera? - Arlo Secure 4.0

Denne artikel er til Arlo Secure App-oplevelsen med Feed . Hvis du har Arlo Secure App-oplevelsen med Library , kan du besøge: Hvordan tænder eller slukker jeg for sirenen på mit Arlo-kamera?

Hvis dit kamera har en integreret sirene, kan du bruge Arlo Secure-appen til at tænde eller slukke for sirenen. Du kan også konfigurere en trigger for at aktivere sirenen.

Aktiver en Arlo-kamerasirene manuelt

Sådan tænder eller slukker du sirenen:

1. Start Arlo Secure-appen.
  2. Tryk på Enheder.
  3. Vælg dit kamera.
  4. Tryk for at livestreame kameraet.
  5. Tryk på
  6. Tryk på Aktiver sirene.
  7. Stryg sireneikonet til højre for at aktivere kamerasirenen.
  8. Tryk på Deaktiver sirene for at slå kamerasirenen fra.

Opsæt en sireneudløser

Sådan opretter du en regel, der inkluderer en sireneudløser:

1. Start Arlo Secure-appen.
  2. Tryk på Rutiner.
  3. Tryk på Arm Away eller Arm Home.
  4. Vælg dit kamera under Regler.
    Hvis din enhed ikke er på listen, skal du trykke på Tilføj en regel.
    Vælg dit kamera.
    Tryk på Gem , og vælg derefter kameraet under Regler.
  5. Under Hvornår skal du trykke på kontakten Bevægelse Detekteret eller Lyd Detekteret.
  6. Under Derefter skal du trykke på knappen Aktiver sirene.
  7. Tryk på Udfør.