Hvad er Arlo Smart Notifications, og hvordan konfigurerer jeg dem? - Arlo Secure 4.0

Denne artikel er til Arlo Secure App-oplevelsen med Feed . Hvis du har Arlo Secure App-oplevelsen med Library , kan du besøge: Hvad er Arlos avancerede bevægelsesalarmer, og hvordan konfigurerer jeg dem?

Ved hjælp af avanceret kunstig intelligens advarer Arlo-sikkerhedskameraer dig, når der registreres vigtige bevægelser, og frafiltrerer daglige bevægelser, såsom grene. Denne funktion sikrer, at du kan se og reagere på vigtige bevægelser, der sker på dit kamera.

Bemærk : Arlo Smart Notifications er tilgængelige med et abonnement. For mere information, besøg: Hvad er de tilgængelige Arlo-abonnementsplaner, og hvor meget cloud-optagelse er tilgængelig?

Indstillinger for bevægelsesdetektion

Du kan aktivere enhver kombination af følgende funktioner i Arlo Secure-appen for at bestemme, hvilken slags bevægelsesalarmer du vil modtage:

• Personregistrering . Med Arlo Person Detection-funktionen modtager du advarsler i realtid, når folk nærmer sig dit hjem. Personregistreringsfunktionen giver dig også mulighed for at søge i dine optagelser efter videoer, der indeholder personer. For mere information, besøg: Hvad er Arlos personregistreringsfunktion? - Arlo Secure 4.0
  • Pakkedetektering . Pakkedetekteringsfunktionen giver dig mulighed for at modtage omfattende meddelelser, når dit Arlo-kamera ser en pakke blive hentet eller afleveret. Med Pakkeregistrering slået til i Arlo Secure App, registrerer dit kamera pakker så små som en skoæske. For mere information, besøg: Hvad er Arlo Package Detection-funktionen? - Arlo Secure 4.0
  • Detektion af dyr og køretøjer . Funktionen til registrering af køretøjer registrerer biler, lastbiler, busser, motorcykler og cykler og giver dig mulighed for at modtage omfattende meddelelser, når dit Arlo-kamera registrerer et køretøj. Dyreregistreringsfunktionen giver dig mulighed for at modtage omfattende meddelelser, når dit Arlo-kamera registrerer et dyr. Den registrerer ethvert dyr, der er større end en lille gnaver. For mere information, besøg: Arlo dyre-, køretøjs- og persondetektion - Arlo Secure 4.0
  • Røg-/CO-alarmdetektion . Røg-/kuliltealarmdetektionsfunktionen giver dig besked i Arlo Secure-appen, når et Arlo-kamera hører en røg- og/eller kuliltedetektoralarm (CO). Dit Arlo-kamera optager, indtil aktiviteten stopper eller i et bestemt tidsrum. For mere information, besøg: Hvad er Arlo røg- og kuliltealarmfunktionen, og hvordan konfigurerer jeg den?

Sådan konfigurerer du Smart Notifications til dit Arlo-kamera:

Når bevægelsesdetektering er aktiveret for dit Arlo-kamera, kan du vælge, hvilken type bevægelse du vil have besked om.

Bemærk : Smart-meddelelser konfigureres separat for hvert kamera.

1. Start Arlo Secure-appen.
  2. Tryk på
  3. Vælg en placering under PLACERINGER OG PLANER.
  4. Tryk på Smart Notifications .
  5. Vælg et aktivt kamera.
  6. Tryk på kontakterne under BEVÆGELSESVARSLER for at slå Mennesker , Køretøjer , Dyr og Al anden bevægelse til eller fra.
  7. Tryk på kontakterne under AUDIO ALERT for at slå røg/kuliltealarm og al anden lyd til eller fra.
    For mere information, besøg: Hvad er Arlo røg- og kuliltealarmfunktionen, og hvordan konfigurerer jeg den?
  8. Tryk på kontakten under ALERT OPTIONS for at slå animeret forhåndsvisning til eller fra.
    Med animeret forhåndsvisning aktiveret, viser omfattende meddelelser en animeret forhåndsvisning af begivenheden.

Sådan konfigurerer du pakkeregistrering til dit Arlo-kamera:

1. Start Arlo Secure-appen.
  2. Tryk på
  3. Vælg en placering under PLACERINGER OG PLANER.
  4. Tryk på Pakkedetektering .
  5. Flyt kameraet fra inaktive kameraer til aktive kameraer:
    Bemærk: Kun ét kamera kan være aktivt ad gangen.
  • Flyt kameraet ved at trykke på de tre bjælker til højre for kameraet, og hold det nede, mens du trækker det op og slipper det på listen over aktive kameraer.
  • Dette vil flytte kameraet op og aktivere pakkeregistrering for enheden.

Se Arlo Motion Alerts

Når vigtige bevægelser udløses på dit kamera, vil du først modtage en push-meddelelse med et miniaturebillede fra videoen. Når videoen er færdig med optagelsen, sendes en anden push-meddelelse for at erstatte den første, hvilket giver et miniaturebillede af video.

Bemærk : Hvis den første push-meddelelse lukkes, før optagelsen er afsluttet, vil der stadig blive modtaget en anden push-meddelelse, når optagelsen er færdig med miniaturevideoen.

For at se videoen og styre dit Arlo-system fra en omfattende notifikation:

1. Tryk og hold notifikationen fra din enheds låseskærm.
    Et billede af en person opdaget interaktiv notifikation fra Arlo-appen, der viser nødopfordringen til handling.
  2. Tryk på notifikationen igen for at åbne Arlo Secure-appen, eller tryk på Aktiver sirene , Ring til ven eller nødberedskab .
    Bemærk : Emergency Response er kun tilgængelig for Arlo Secure Plus-abonnenter i USA.