Hvad er fanen Enheder i Arlo Secure App?

Fanen Enheder i Arlo Secure App giver adgang til alle dine Arlo-enheder til din placering. Hvis du har Arlo-enheder på mere end én placering, skal du bruge placeringsskifteren til at finde resten af ​​dine enheder. For mere information om Locations, besøg: Hvordan skifter jeg min placering i Arlo Secure App?

På fanen Enheder kan du:

• Tryk eller klik på ikonet Afspil i midten af ​​enhedskortet for at livestreame dit kamera
  • Tryk eller klik et andet sted på enhedskortet for at se skærmen Enhedsdetaljer
  • Tryk eller klik på Tilføj-ikonet Rediger ikonfor at tilføje yderligere Arlo-enheder
  • Tryk eller klik på Rediger-ikonet Rediger ikon for at redigere eller fjerne en Arlo-enhed
  • Tryk eller klik på Rediger-ikonet Rediger ikon og derefter på Indstillinger-ikonet Indstillinger-ikonfor at ændre Enhedsindstillinger

Hvis du gerne vil have en tilpasset visning med kun de enheder, du vil se oftest, kan du også oprette et Dashboard i Arlo Secure App. For mere information, besøg: Hvad er Dashboardet på min Arlo Secure App, og hvordan fungerer det?