Orders & Ordrer & Konto

Hvilke betalingsmuligheder accepterer i?

Vi accepterer følgende betalingsmetoder

• Visa
  • Maestro
  • Mastercard
  • American Express
  • PayPal
  • Klarna

Hvorfor bliver min betaling afvist?

Der er mange årsager til, at et betalingskort ikke bliver accepteret, de mest almindelige årsager er:

• Det kort, du bruger, er udløbet
  • Du har nået eller overskredet din kreditgrænse
  • Kortnummeret, udløbsdatoen eller sikkerhedskoden er indtastet forkert

Hvis ingen af ​​ovenstående årsager er gældende, og din betaling stadig afvises, bedes du kontakte din udstedende bank for at få hjælp. Hvis din bank bekræfter, at der ikke er problemer med det kort, du bruger, bedes du kontakte os på orders@arlo-europe.com, andre kontaktmetoder kan findes på vores kundesupportside.

Skal jeg have en konto for at bestille Arlo-produkter fra www.arlo.com? www.arlo.com?

Du kan betale som gæst eller vælge at oprette en konto, hvor du kan se din ordrehistorik og spore status for din ordre. Ved at oprette en konto kan du gemme dit navn og din adresse for at gøre kassen hurtigere med din næste ordre.

Er min butikskonto forskellig fra min Arlo-konto?

Ja, din butikskonto vil blive brugt til at spore ordrer placeret på www.arlo.com, du skal bruge en separat My Arlo-konto for at registrere dine produkter, når du modtager dem.

Jeg har glemt min adgangskode, hvordan nulstiller jeg den?

Du kan nulstille din adgangskode ved at klikke på 'Jeg har glemt min adgangskode' på kontologinsiden. Når du har indtastet din e-mail-adresse, vil du blive sendt en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Tilbyder i finansiering på online ordrer?

Vi tilbyder ikke finansiering direkte med Arlo, vi tilbyder flere betalingsmetoder ved kassen, som kan være passende.

Kan jeg annullere min ordre?

Når din ordre er blevet behandlet og betaling bekræftet, kan vi ikke annullere ordren. Hvis du ikke længere har brug for dine Arlo-produkter, du har bestilt, har du op til 30 dage fra modtagelse af din ordre til at anmode om en returnering.