Waarom heeft mijn Dashboard geen widgets op mijn Arlo Secure App?

Het dashboard is het hoofdscherm dat wordt weergegeven wanneer u de Arlo Secure-app opent. Het dashboard is volledig aanpasbaar, zodat u de Arlo-apparaten kunt bekijken die voor u het belangrijkst zijn. De configuratie van het Dashboard is aangepast voor elk mobiel apparaat en elk Arlo-account.

De configuratie van uw dashboard is gekoppeld aan zowel de Arlo Secure App-instantie op het mobiele apparaat waarop de configuratie heeft plaatsgevonden als aan het Arlo-account dat is gebruikt om in te loggen. Als u uw dashboard instelt op uw mobiele apparaat en u zich aanmeldt op een ander mobiel apparaat met een Arlo Secure-app is uw dashboard op uw andere apparaat leeg. Evenzo, als u zich aanmeldt bij een ander account voor uw Arlo-systeem, ziet u ook een leeg dashboard. Uw apparaten en andere widgets zijn nog steeds beschikbaar in andere gebieden zoals Apparaten, Feed, Routines, enz.

Evenzo, als u de Arlo Secure-app van uw mobiele apparaat verwijdert of app-gegevens voor de Arlo Secure-app wist, gaat de Dashboard-configuratie op dat apparaat verloren.

U kunt uw Dashboard ook instellen door naar my.arlo.com te gaan .

Ga voor meer informatie naar het volgende: