Hvordan bruger jeg feedet på min Arlo-konto?

Denne artikel er til Arlo-oplevelsen med Feed . For Arlo-oplevelsen med Library , besøg: Hvordan afspiller jeg videoer fra biblioteket på min Arlo-konto?

Feedet er hvor alle dine begivenheder, videooptagelser, snapshots og alarmer er gemt. Du kan bruge filteret og kalenderen til at finde og se bestemte begivenheder. Antallet af dage, dit indhold gemmes, afhænger af din serviceplan.

For mere information, besøg: Hvad er de tilgængelige Arlo-abonnementsplaner, og hvor meget cloud-lagring er tilgængelig?

Bemærk : For at sikre, at indhold ikke går tabt permanent, skal du downloade vigtige filer til din mobilenhed eller computer. Alt indhold, inklusive indhold markeret som favorit, slettes baseret på den serviceplan, du abonnerer på. Arlo Secure og Arlo Secure Plus planer gemmer videohistorik i 30 dage.

Følgende begivenheder kan vises i dit feed.

Kamerabegivenheder

Følgende kamerahændelser kan vises i feedet afhængigt af din avancerede bevægelsesdetektionsopsætning. For mere information om avancerede bevægelsesalarmer, besøg: Hvad er Arlo avancerede bevægelsesalarmer, og hvordan konfigurerer jeg dem?

• Bevægelse registreret
  • Person fundet
  • Køretøj opdaget
  • Dyr opdaget
  • Pakke fundet

Sådan afspiller du videoer fra feedet:

1. Start Arlo Secure App eller log ind på din Arlo-konto på my.arlo.com.
  2. Tryk eller klik på Feed . De seneste begivenheder vises på skærmen
  3. Tryk eller klik på miniaturebilledet af videoen af ​​den begivenhed, du vil se.

Dørklokkearrangementer

Følgende dørklokkebegivenheder vil blive vist i feedet.

• Opkald
  • Ubesvarede opkald
  • Glemte beskeder

Sensorhændelser

Hændelser oprettet af All-in-One-sensoren vil blive vist som individuelle poster i feedet.

Rutinemæssige begivenheder

Følgende rutinehændelser vil blive vist i feedet.

• Tilstandsændringer
  • Planlæg aktivering
  • Ankomst/Forlad aktivering
  • Automatiseringsaktivering
  • Manuel aktivering eller deaktivering for enhver automatiseringstype

For mere information om rutiner, besøg: Om Arlo-rutiner, tilstande, regler og automatiseringer og hvad er Ankomst-/Forlad-automatiseringer, og hvordan konfigurerer jeg det til mit Arlo-system?

Sirene/panik

Feedet vil oprette poster, når Sirene eller Panic er aktiveret eller deaktiveret.

Sådan sletter du poster i dit feed:

Stryg til venstre på den feedindgang, du vil slette, og tryk derefter på ikonet Slet. For mere information, besøg: Hvordan sletter jeg elementer fra mit Arlo-feed?

Sådan filtrerer du feedindgange:

For at vælge, hvilken type feedindgange der skal vises, skal du besøge: Hvordan filtrerer jeg begivenheder og videooptagelser i mit Arlo Feed?